5000 de spectatori la un superconcert de neuitat ! Angela Similea “Aveti un oras special, ospitalier si plin de farmec.”

Angela Similea si noi

Facebook Google+ RSS SoundCloud Twitter YouTube
Angela Similea

5000 de spectatori la un superconcert de neuitat ! Angela Similea “Aveti un oras special, ospitalier si plin de farmec.”

“În seara aceasta, sala Polivalentă din Tîrgu-Mureş a înregistrat un nou record în existenţa ei – în jur de 5.500 de spectatori. Am văzut o sală niciodată mai plină ca acum, cu spectatori care au ţinut să fie prezenţi la spectacolul organizat de Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş “O floare, un zâmbet şi un mărţişor”. A fost un eveniment de înaltă ţinută ce a reunit o seamă de artişti consacraţi, mult-îndrăgiţi de publicul din oraşul nostru. Specatcolul a fost deschis de o figură emblematică a muzicii uşoare româneşti, distinsa doamnă Angela Similea, care la cei 66 de ani împliniţi arată excepţional şi îşi păstrează vocea puternică şi inconfundabilă. În duet cu compozitorul şi interpretul Ovidiu Komornic, Angela Similea din nou a dat dovada măiestriei ei şi a valorii excepţionale. Pentru a marca prezenţa Angelei Similea pe scena Sălii Polivalente, primarul dr. Dorin Florea a ţinui să îi dăruiească un frumos buchet de flori şi să îi adreseze câteva cuvinte. ” Este o mare bucurie pentru mine personal să pot să dăruiesc acest buchet de flori dinstinsei artiste Angela Similea, căreia îi mulţumesc pentru concertul special din seara aceasta. Totodată, adresez un gând frumos tuturor doamnelor şi domnişoarelor din Tîrgu-Mureş. Întodeauna am spus că frumuseţea oraşului este dată de femeile din Tîrgu-Mureş, doamnele şi domnişoarele ce dau o lumină şi o culoare aparte întregii urbe. Vă doresc o primăvară frumoasă, plină de flori şi vise împlinite şi vă adresez din inimă urarea de “La mulţi ani!.” a spus primarul dr. Dorin Florea. Profund emoţionată de căldura celor 5.500 de spectatori care au aplaudat-o şi i-au fredonat cântecele, Angela Similea ne-a declarat: ” Aveţi un oraş special, ospitalier şi plin de farmec. Să vă bucuraţi de el şi să îl faceţi şi mai frumos. Mulţumesc primarului Dorin Florea pentru invitaţie. Este un om deosebit, un om minunat. Spectacolul a fost unul emoţionant. Este extraordinar să vezi cum publicul te aplaudă şi cântă cu tine.” Au urcat apoi pe scenă membri formaţiei Beatrice, cu veteranul Nagy Fero, o figură emblematică a rock-ului din Ungaria, Nagy Fero fiind un arist care se mândreşte cu rădăcinile sale mureşene, mama sa fiind născută lângă Tîrgu-Mureş, la Corunca. Seara a fost desăvârşită de trupa Holograf cu Dan Bittman în formă de zile mari. ” A fost o seară excepţională. Să vezi, să simţi cinci mii de oamenii în picioare cântând, nu e ceva peste care putem trece cu uşurinţă. Oraşul e viu, e cald, e nemaipomenit. Felicitări primarului Dorin Florea pentru tot cea a realizat aici în inima Transilvaniei. Tîrgu-Mureşul este un oraş exemplar şi ne bucurăm să revenim aici, ori de câte ori suntem invitaţi.” ne-a spus Dan Bittman la finalul concertului.”

sursa: TarguMuresanul.ro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lasa un comentariu