Angela Similea – Discul de aur

Angela Similea si noi

Facebook Google+ RSS SoundCloud Twitter YouTube
Angela Similea Anii 2000d

Angela Similea – Discul de aur

Artistii generatiei de aur sunt în continuare iubiti si apreciati de public, chiar si acum în epoca ritmurilor moderne. O dovada în acest sens este felul în care a fost primita Angela Similea, recent, la un eveniment muzical special. În prezenta a peste 20.000 de ploiesteni care au participat la Zilele Orasului lor – editia a III-a – si la aniversarea a 50 de ani de la înfiintarea Teatrului de Revista “Majestic” din localitate, invitata de onoare, una dintre doamnele muzicii ușoare românesti, este vorba despre Angela Similea, a primit Discul de Aur pentru vânzari-record ale albumului “Lumea mea”. Casa de productie OVO MUSIC, condusa de binecunoscutul interpret si compozitor Ovidiu Komornyik, i-a facut artistei o surpriza de proportii, asteptând acest moment cu totul deosebit pentru a-i înmâna prin directorul executiv al casei de productie, actorul Lucian Nuta, acest trofeu.
Atmosfera incendiara si emotiile au coplesit-o pe marea artista, iar multimea de oameni prezenta în centrul orasului Ploiesti a aclamat-o îndelung.
Dupa ce a interpretat celebrele “Dupa noapte vine zi”, piesa a compozitorului Aurel Giroveanu, lansata în 1970 pe scena “Cerbului de Aur”, si “Sa mori din dragoste ranita” a lui Marcel Dragomir – “Melodia de dragoste a secolului”, la finalul recitalului, bisurile si aplauzele care nu mai conteneau au determinat-o pe Angela Similea sa revina pe scena.
Ea a interpretat a capella unul dintre slagarele incluse pe cel mai nou album al sau abia lansat si intitulat “Best of, anii ’70” – volumul I.

O multime de alte vedete au fost prezente la aceasta dubla sarbatoare a ploiestenilor care au avut sansa sa asiste si sa aplaude recitalurile de exceptie sustinute de Mirabela Dauer, Monica Anghel, Mihaela Mihai, Aurelian Temisan, Laurentiu Cazan si Mihai Bajenariu. “Gazde” le-au fost angajatii Teatrului de Revista “Majestic” din Ploiesti condus de Lucian Sabados – Nico, Daniel Iordachioaie, Daniela Raduica, Romeo Zaharia si George Capanu, baletul teatrului, prezentatorul Octavian Ursulescu si orchestra dirijata de compozitorul Viorel Gavrila.
“Lumea mea” si “Best of, anii ’70”, iata doua dintre albumele de mare succes ale momentului.

ADEVARUL, Duminica, 17 Iunie 2007

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lasa un comentariu