Angela Similea – Ganduri de Craciun

Angela Similea si noi

Facebook Google+ RSS SoundCloud Twitter YouTube
Craciun 2012 Card

Angela Similea – Ganduri de Craciun

Dragii mei,

De fiecare data v-am adresat ganduri si simtiri alese, in semn de multumire si pretuire, fata de tot ce insemnati pentru mine.
Pentru ca intampin Sarbatoarea Craciunului pe alte meleaguri, aleg sa va impartasesc emotia ce o traiesc in acest colt de lume.

Conform traditiei locului, bradul de Craciun este oferit in fiecare an, pentru a fi impodobit si luminat, spre bucuria tuturor, in Piata Rockefeller, din New York. Anul acesta, superbul brad a fost daruit de o familie ce s-a stabilit in SUA, venind din Ungaria in anii ’50.

Desi sosita aici la început de decembrie, aflandu-ma in preajma “magiei”, sigur ca o parte a gandurilor mele au pornit si catre voi. De aceea, incerc sa va vorbesc despre emotia regasirii.

Totul a inceput cu un spectacol extraordinar, sustinut de cei mai cunoscuti actori si cantareti, atat de iubiti de public. Nu pot sa va descriu bucuria publicului, la rostirea fiecarui nume de artist, ce urma sa urce pe scena (cat de mult mi-as fi dorit sa rasune si un colind romanesc, cu Tudor Gheorghe sau Stefan Hrusca…). Multimea vibra ca o singura suflare, desi numara zeci de mii de inimi. Pentru acest moment, oamenii au venit si de la mii de kilometri. Piata avea un colorit verbal inimaginabil. Ritmul era un crescendo contaminant. Si, deodata, miile de beculete ce decorau bradul, s-au aprins!!! Multimea a explodat in urale, oamenii unindu-si emotiile, in regasirea adevaratei bucurii, regasirea de sine, in propria copilarie.

Cat adevar poarta aceste emotii! Le-am simtit si resimtit pe timp de zi, la poalele bradului urias, in aceeasi forfota de vorba si culoare. Maretia luminilor, misterul scrisorii catre Rai si a visului implinit…

Este, probabil, una dintre caile prin care Dumnezeu ingaduie vindecarea noastra spirituala: regasirea de sine in adevar si lumina, in iubire si iertare, in fratie de trup si spirit, in pace si impacare. De multe ori avem nevoie de un motiv spre a ne regasi… si reusim mai ales de sarbatori, insa, ce va propun acum, este sa incercam sa ne regasim in zorii fiecarei dimineti!

Craciun Fericit!
Angela Similea

Mesaj publicat pe facebook.com/Angela Similea si noi in data de 25 decembrie 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lasa un comentariu