Angela Similea ne promite o prima auditie de sarbatori

Angela Similea si noi

Facebook Google+ RSS SoundCloud Twitter YouTube
Angela Similea

Angela Similea ne promite o prima auditie de sarbatori

În aceste zile de… farmec si munca pline, am întâlnit-o pe Angela Similea în studiourile Televiziunii, raspunzând invitatiei de a participa la emisiunile dedicate Craciunului si Revelionului. Între doua filmari, ne-a oferit cu amabilitate un scurt interviu.
- Cu ce gânduri întâmpinati Noul An?
- Cu speranta. Pentru ca eu nu mi-am pierdut niciodata speranta. Ea ma însoteste si îmi este tovaras de nadejde. Sper, asadar, ca vom avea un an de liniste si de pace. Sper în realizarea unor gânduri pe care le port de mult: un disc cu prime auditii, un CD, un spectacol show si mai multe minute pentru muzica usoara în programele de televiziune.
- Sunteti foarte iubita de public. Anul acesta, la Mamaia, ati fost pur si simplu acoperita de flori….
- Poate nici nu este de crezut, dar mi s-a întâmplat deseori acest lucru. Si, bineînteles, de fiecare data ma bucura, ma face sa ma simt, parca, mai în siguranta, îmi da puteri sa continuu.
- Marcel Dragomir a compus special pentru dumneavostra mai multe melodii. Când le veti prezenta publicului?
- De fapt, lucram la un disc pe care îl vom lansa în curând si sper ca în noaptea de Craciun sau de Revelion sa avem o piesa în prima auditie.
- Ce alte pasiuni aveti în afara de muzica?
- Pentru mine, muzica nu este numai o pasiune. Ea este, dupa natura, al doilea ,,medicament’’ pe care ni-l da noua, oamenilor, Dumnezeu. Muzica – indiferent de gen, cu conditia sa fie de calitate, si facuta cu daruire si sinceritate. O alta chemare este aceea de a ajuta pe cei aflati la greu. Putini sunt cei care mi-au cerut ajutorul si nu l-au primit. Nu o luati ca pe o lauda. E o nevoie a mea fireasca de a ajuta, de a face bine. Este si motivul pentru care nicodata nu m-am gândit sa parasesc tara. Am considerat ca aici este nevoie de mine, de sufletul meu, de cântecul meu.
Îmi place, de asemenea – o sa râdeti -, sa tricotez. Când baiatul meu era mic, am tricotat o multime de lucruri, iar acum, fiind bunica, am senzatia ca ma încearca din nou aceasta dorinta. Iubesc, desigur, si cartile, dar, mai ales, calatoriile. Cea mai mare bucurie a mea, dupa aceea de a ma afla pe scena, este sa calatoresc.

- Ce ne promiteti pentru anul viitor?
- S-a ivit ideea unui show pe care nu-l pot face însa singura. Sper, doar vorbeam de speranta, ca vor exista forte si sponsori pentru ducerea lui la bun sfârsit! Oricum, sunt fericita ca, iata, dupa 30 de ani în care nu au existat asemenea posibilitati, acum este realizabil un astfel de spectacol.

Panoramic Radio-TV, decembrie 1995

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lasa un comentariu