Angela Similea: “Să-l salvăm pe Marius!”

Angela Similea si noi

Facebook Google+ RSS SoundCloud Twitter YouTube
Untitled-1

Angela Similea: “Să-l salvăm pe Marius!”

Să-l salvăm pe Marius!

Dacă sănătatea reprezintă PERMANENȚA în urarea de pe buzele tuturor, iar existența ei ne înlesnește CALEA ce-o avem de parcurs, v-ați întrebat vreodată cât cântărește ABSENȚA ei?

Deloc întâmplător, în anul 1994, împreună cu o echipa de profesioniști, v-am întins mana, prin primul teledon din Romania: “Telephone leucemia”. Înființarea unei secții de transplant măduvă osoasă ar fi fost ȘANSA la viață a celor mult prea multi, bolnavi de leucemie. Din nefericire, nu am reușit colectarea fondurilor necesare.

Astăzi, la 20 de ani mai târziu, vreau să fiu mâna prelungită a lui Marius, un tânăr de 23 de ani, care suferă de leucemie și LUPTĂ, cu dârzenie, SĂ SUPRAVIEȚUIASCĂ!

Oameni BUNI, oricât de înalt ar fi pragul ce trebuie sa îl atingem, pentru a-l ajuta pe Marius să râdă iar, dacă ne prindem mâinile, îl putem susține !

Doamne ajută!
Angela Similea

Salut. Sunt Marius, am 23 de ani si am leucemie. La sfârșitul anului 2012 am simțit “ceva” în gat: nu o durere propriu-zisa sau o usturime ci o jena mai mult. Cum era iarna, mi s-au prescris antibiotice si medicamente contra răceală. Dupa terminarea tratamentului însă, nu m-am simțit mai bine, asa ca am ajuns la spital, la un dentist. Jena din gat era provocata de doua masele ce trebuiau sa fie scoase urgent deoarece provocaseră o infecție profunda. Ceea ce s-a și întâmplat. M-am vindecat însă destul de greu, cu dureri aferente, cu sângerări care s-au oprit destul de greu. Apoi gura mi s-a umplut de mici bubițe, pe care doctorul le-a pus pe seama antibioticului foarte puternic pe care îl luam. Dar eu știam ca ceva nu e în regula: slăbisem tot mai mult, oboseala cronica ma adusese la capul puterilor, asa ca într-o zi inevitabilul s-a produs si mi-am pierdut cunoștința. Mi-am revenit însă repede și am dat vina pe lipsa de hrana- cum aveam gura plina de bubițe, nu puteam manca. Insa, totul era din ce în ce mai rău, pana când am leșinat si nu mi-am revenit decât în momentul în care tata a intervenit. Am ajuns de urgenta la spital unde, la lumina neoanelor, am înțeles ca ceva era în neregula cu mine: eram foarte palid și nu putea fi de la o simpla extracție de masele. De la spitalul specializat în stomatologie am ajuns de urgenta la Spitalul Universitar într-o noapte de ianuarie unde mi s-au făcut analizele de mai multe ori: de 4 mai exact deoarece doctorilor nu le venea sa creadă ca cineva care pierduse atâta sânge și avea analizele atât de scăzute mai putea merge. M-au internat imediat și la scurt timp am primit și vestea: sufeream de LEUCEMIE ACUTA MONOCITARA 5B. Imediat am început prima cura de citostatice, însă nu le-am putut suporta asa ca a trebuit sa le întrerup. A doua cura însă, din fericire, am trecut-o cu bine. Insa, doctorii mi-au spus ca, pentru a ma face bine, am nevoie de TRANSPLANT. De 150.000 de euro mai exact, bani pe care nu ii avem si de care viata mea depinde. Ajuta-ma ca sa pot trai și sa ajung sa fac toate lucrurile minunate la care am visat!

Acte medicale: http://comanmarius.wordpress.com/acte-medicale/

Contact: Coman Elena (0729.813.943)

CONT RON
RO40BUCU1371037201673

CONT EURO
RO36BUCU1371037201672


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lasa un comentariu