Angela Similea si-a amintit de magnoliile noastre!

Angela Similea si noi

Facebook Google+ RSS SoundCloud Twitter YouTube
Angela Similea Anii 2010c

Angela Similea si-a amintit de magnoliile noastre!

“Distinsa doamnă Angela Similea a reuşit să emoţioneze până la lacrimi publicul numeros venit să o asculte. Cu eleganţa-i binecunoscută, a depănat amintiri legate de oraşul nostru în care nu a mai fost de decenii.
Cu toate că au trecut mulţi ani de când ne-a vizitat ultima oară oraşul, Angela Similea şi-a amintit vineri seară de magnoliile noastre de la Coroana pe care le-a văzut într-un început de primăvară şi le-a admirat frumuseţea. Celor care le-au sădit le-a închinat un cântec în versurile căruia se regăsea cuvântul “magnolie”.

Apoi, a mărturisit celor prezenţi în sala arhiplină că ultimul an a fost foarte greu pentru ea, după decesul soţului său Victor Surdu, cel care i-au dat energia şi puterea de a merge mai departe fiind publicul care i-a fost alături şi a susţinut-o în tot acest timp. De altfel, în memoria partenerului său de viaţă, care a făcut armata la Bistriţa, Angela Similea a cântat o melodie care i-a fost extrem de dragă acestuia.

De la apariţia pe scena Centrului Municipal de Cultură până la ultima melodie cântată, Angela Similea a cucerit publicul aşa cum a ştiut să o facă toată viaţa, cu vocea ei inconfundabilă, cu eleganţa care o caracterizează, cu frumuseţea ei neatinsă de ani. Şi are nu mai puţin de 65!

Aşa cum îi stă bine unui suflet nobil, Angela Similea i-a mulţumit şi la Bistriţa prietenului ei drag Ovidiu Komornyik pentru că a fost alături de ea când toţi au părăsit-o. Au cântat împreună şi au smuls ropote de aplauze.

Mulţumim Angela Similea, mulţumim Ovidiu Komornyik!”

[pb_slideshow group=”25″]

sursa: Cristiana Sabău, Timp online

[pb_videoshowcase group=”32″ theme=”light_rounded”] [sws_divider_small_padding]

Ropote de aplauze pentru Angela Similea

“Concertul pregătit de Doris Moldovan în cadrul evenimentului Femeia Europeană a fost de bun augur. Cel puţin acest lucru sugerau ropotele de aplauze care au însoţit-o pe artista Angela Similea încă de la începutul primei piese.

Dacă publicul a ajuns să se obişnuiască repede cu prezenţa artistului Ovidiu Komornyik, Angela Similea a creat entuziasm în rândul bistriţenilor prezenţi la eveniment încă de la primii paşi făcuţi pe scenă. Aceasta a fost primită cum se cuvine, cu flori dăruite tocmai de fiica organizatoarei Doris Moldovan.

Artista şi-a făcut apariţia într-o ţinută neagră, aparent sobră, dar accesorizată îndrăzneţ. Pantalonii negri au fost însoţiţi de un sarafan şi el negru cu o floare supradimensionată, dar şi de mănuşi albe.”

sursa: Bistrita24.ro

[sws_go_top_effect speed=”2000″ effect=”easeInOutElastic”] [/sws_go_top_effect]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lasa un comentariu