“O seara magica” alaturi de Angela Similea

Angela Similea si noi

Facebook Google+ RSS SoundCloud Twitter YouTube
Angela Similea

“O seara magica” alaturi de Angela Similea

“Doamna muzicii romanesti”, cum este numita Angela Similea, va oferi “O seara magica” la Sibiu. O programare pentru 26 ianuarie, care il va include, de asemenea, pe Ovidiu Komornyk.

Si o revenire dupa mai bine de trei decenii de la primul concert avut, dupa premiul obtinut la Festivalul International “Cerbul de Aur”. Un prilej excelent pentru acordarea unui interviu Agerpres-ului. Al artistei “cu dor de publicul Sibiu” si care marturiseste ca “viata trebuie pretuita”.

Declarandu-se permanent de partea emotiilor, Angela Similea este “o femeie care iubeste, iubeste viata. Viata este grea si dura, dar este ca o jucarie ce iti cere sa o iubesti. Si atunci iubind viata”, spune artista, “iubesc natura, oamenii, iar cand iubesti pe cineva, te straduiesti sa ii faci pe plac, sa ii fie bine. Eu consider ca uratul nu are ce cauta in viata omului, decat ca un punct de pornire pentru a aprecia frumosul.”

O lume si cu bune, si cu rele… In limite normale. Dar totusi o lume a creatiei, artistica, pe care Angela a ornamentat-o cu o stare speciala si cu un tratament pe masura, muzica. Un “medicament” daruit de Dumnezeu pentru vindecare. “Decorul” include planuri pentru o societate sanatoasa, insa si dorinta cantaretei de a mai scoate un album, realizat sub “imperiul experientei de viata”. Adresat femeilor si care devine un fel de oglinda pentru ascultatoare.

Angela Similea incheie intr-o nota optimista:
“Vreau sa fie liniste si pace in tara. Vreau sa avem grija si de copiii fara parinti, sa avem grija ca parintii sa nu mai trebuiasca sa plece din tara, sa nu se mai desparta de copii, pentru ca generatia care urmeaza, a copiilor fara parinti, este generatia care va avea pe umerii ei, destinele acestei tari. Asta ma ingrijoreaza. Numai la asta ma gandesc si la asta ma rog.”

sursa: Manager.ro – Portalul tau de stiri, Autor: Manuela Tarloaica, 16 ianuarie 2012

[sws_go_top_effect speed=”2000″ effect=”easeInOutElastic”] [/sws_go_top_effect]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lasa un comentariu